Xerrada Gratuïta – Dimarts, 20 de gener

Alimentació Conscient: 

Com fer més Sostenible l’alimentació

Amanida de cuscusA partir de la reflexio del què significa la sostenibilitat, extrapolarem aquest concepte a l’alimentació. Tractarem el consum conscient, la procedència, la producció ecològica, la temporalitat, els punts de venta, els embalatges, etc. Veurem com seleccionant els aliments, podem contribuir a la disminució de l’impacte ambiental i al mateix temps seguir una dieta sana i equilibrada.

Dimarts, 20 de gener de 2015, 19:30-21:00 h. Centre Cívic Navas                                                                                                                       Ptge. Dr. Torent, 1
Telèfon 93 349 35 22 www.bcn.cat/ccnavas

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s