Receptes Antiaging ( o Antienvelliment)

Cuchara Club
Dijous, 19:00-21:00h
25 de febrer
1 sessió
Preu: 30,00 €

Oxidació, radicals lliures, envelliment… són paraules que sentim a diari. Una alimentació rica en antioxidants ens poden ajudar a prevenir l’estrès oxidatiu i els efectes del pas del temps.

Donarem pautes per seguir una alimentació rica en antioxidants i nutrients necessaris per a mantenir les nostres cèl·lules i teixits en òptimes condicions.

Veurem receptes fàcils, ràpides i saludables. Parlarem de quins són els nutrients adequats per a retardar els efectes de l’envelliment biològic i millorar la nostra qualitat de vida. Relacionarem nutrients i aliments per identificar-los a l’hora d’anar a comprar i cuinar. Prepararem aquestes receptes evitant al màxim la pèrdua de propietats.

Seguir una dieta basada en aliments rics en vitamines antioxidants, bioflavonoides, antocianines, etc., juntament amb uns hàbits saludables (hidratació, activitat física, relaxació, cuidar les relacions, evitar hàbits tòxics, etc.), ens ajudarà a recuperar el nostre equilibri i la nostra energia vital.

Objectius del taller:

  • saber quins beneficis ens aporta una alimentació rica en nutrients “antiaging”:

  • identificar els aliments i les coccions més adequades: fruita i verdura de temporada i vitamines de l’aliment, coccions suaus i a baixa temperatura, àcids grassos essencials i poliinsaturats, etc.

  • elaborar receptes ràpides, fàcils i atractives tenint en compte els nutrients que més ens ajuden a prevenir el procés d’envelliment cel·lular.

  • explicar les propietats nutricionals dels aliments que utilitzem i els efectes beneficiosos que tenen aquestes receptes per a la nostra salut.

Elaborarem un carpaccio de remolatxa, saltat de brócoli amb salsa de sèsam, tàrtar d’alvocat i salmó i bombons de cacau i nous.

Complementem els tallers amb una explicació teòrica i entenedora del perquè dels ingredients i que cadascú els pugui modificar, si cal. Facilitarem les receptes impreses en paper. Resoldrem al màxim els vostres dubtes!

Tots els ingredients utilitzats, són ecològics, de proximitat o de comerç just. Al final del taller degustarem els plats cuinats.

Si teniu intolerància o al·lèrgia a algun aliment, digueu-nos-ho i ho tindrem en compte.

Reservas a través de:                                                                                                                               Cuchara Club                                                                mesquemenjar                            

Samantha – 627 432 595                                              Maria – 679 895 392 / Mercè – 645 553 416 sam@torreshellman.com                                            info@mesquemenjar.com                                  c. Avenir 29, local – 08021 Barcelona                                                                    www.cucharaclub.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s