El Mill

Pastís de mill i quinoa gratinat

CC El Sortidor
Dijous, 18:30-21:30 h
10 novembre
1 sessió
Preu: 14,92 €
Material: 6 €

Des de fa un temps, hi ha una sèrie d’aliments: mill, quinoa, espelta, fajol, sègol , etc. que comencen a formar part habitual de les prestatgeries de les botigues de queviures. Escoltem que aporten nutrients molt saludables però no els sabem cuinar.

En aquest taller ens centrarem amb el mill. Tot i que podem pensar que ens arriba de molt lluny, abans de la introducció de la patata i el blat de moro era un dels cereals més consumits a Europa i de fet, a l’Àfrica encara es segueix consumint habitualment.

Si teniu problemes digestius (panxa inflada, gasos, indigestió, diarrees, restrenyiment…), aquest pot ser el cereal estrella de la vostra dieta. És un dels cereals més energètics i conté minerals com el ferro i el magnesi. Té un gust dolç i és molt versàtil a la cuina: ens serveix tant per fer una sopa, com per fer unes hamburgueses o pastissos salats. És molt fàcil de cuinar. Utilitzarem aliments ecològics.

CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR
Plaça Sortidor 12 – Barcelona – Tel. 93 443 43 11

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s