Degustació Gratuïta – Dissabte 28 de gener

DEGUSTACIÓ DETOX 

DIETÈTICA SOL NATURE
Dissabte, 11:00-12:00h 
28 de gener
Gratuït

Aprèn a fer els teus propis Batuts Verds, Brous i Infusions depuratives!

L’inici de l’any  pot ser un bon moment per fer neteja després de gaudir d’uns dies de festes amb àpats molt calòrics.

Fer una depuració ens ajudarà a fer una pausa i a posar una mica d’ordre tant a nivell físic com anímic: eliminació de toxines, revitalització de funcions vitals, pèrdua de pes i eliminació de líquids retinguts, reducció de la inflamació abdominal, millora de l’aspecte de la nostra pell, etc. A més, una neteja interior ens farà sentir amb més energia, més lleugers i més desperts!

Durant la degustació Detox elaborarem un batut verd de verdura i fruita ecològica i de temporada i una infusió calenta de plantes que potenciaran la funció depurativa. També tastarem un brou calent depuratiu d’algues i miso.

Tots els ingredients utilitzats seran ecològics i de proximitat.

Reserva la teva plaça! (aforament limitat)

Inscripcions a través de:                                                                                                                             Sol Nature                                                                    mesquemenjar                            

Mariana 93 415 95 47                                                  Maria – 679 895 392 / Mercè – 645 553 416 solnature_mariana@hotmail.com                             info@mesquemenjar.com                             Plaça de la LLibertat, 17 – 08006 Barcelona                                                                       www.solnature.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s