Showcooking Gratuït- 15 juny

Patés Vegetals casolans, originals i fàcils de preparar !

Activitat dins les Jornades Gastronòmiques i Saludables 2017

Els patés vegetals poden formar part d’un bon esmorzar o berenar (farcint un entrepà o untant una torrada) i com aperitius (en canapès o amb crudités). Són fàcils i ràpids de fer i poden ser una bona solució en moments que no tenim molt temps per cuinar.

A més, són alternatives saludables, en ser baixos en greixos saturats, colesterol i sal. La base seran les verdures i hortalisses, els llegums, els fruits secs i les llavors. S’elaboraran patés de pèsols, cigrons, bolets i tomàquets secs, etc. fent servir sempre aliments de temporada i ecològics.

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia i compromís d’assistència. Per inscriure-us adreceu-vos al punt d’informació del Centre Cívic Vil·la Florida o bé fer-les per telèfon al 93.2546265 o per mail a ccvilaflorida@qsl.cat. Si no podeu assistir a una activitat a la que esteu inscrits aviseu a l’equipament per donar cabuda a d’altres persones interessades.

CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA
Carrer Muntaner, 544 – telèfon 93 254 62 65

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s