de l’hort al plat

img-20160520-wa0012El projecte “De l’hort al Plat” sorgeix de la col·laboració de tres dones implicades amb el món de la cuina saludable, el consum responsable i la sostenibilitat.

Aquest projecte es planteja dins l’àrea transversal d’educació per a la salut, del consum responsable i transformador i la sostenibilitat.

Volem promoure l’alimentació saludable i responsable a joves, a través de diferents activitats en grup. Donem a conèixer quines opcions i quines possibilitats tenim a l’hora de comprar i cuinar a casa nostra, posant especial esment en els productes ecològics, de temporada i de producció local, incidint en quins efectes positius té el consum d’aquests per a la salut, la societat i la sostenibilitat.

La nostra metodologia està basada en, per una banda, donar eines per a ser crítics amb el que els envolta i puguin seguir conductes i hàbits alimentaris adequats i per altra banda, crear un espai on expressar opinions, sentiments, etc per superar dubtes o neguits. A través del treball en grup i l’autogestió, desenvoluparan jocs, que els faran qüestionar la publicitat, el menjar per plaer, les malalties actuals, etc.

continguts

  • descobriment de la composició i producció dels aliments
  • impactes ambientals de la indústria alimentària versus l’agroecologia
  • alimentació saludable i sostenible
  • taller de cuina pràctic

Detalls del projecte i inscripcions: projectedelhortalplat@gmail.com

Anuncis