serveis

Tallers de cuina grupals i/o individuals. En col·laboració amb diversos centres públics i privats, organitzem tallers de cuina de gran diversitat temàtica (consulteu pàgina tallers de cuina d’aquest bloc). Dirigits a tots els públics i a col·lectius específics (infants, adolescents i gent gran). L’objectiu és apropar, de forma pràctica i participativa, pautes culinàries saludables i i el més responsables possibles . També oferim tallers personalitzats a particulars.

Activitats educatives per a escoles. El projecte de l’hort al plat està plantejat dins l’àrea transversal d’educació per a la salut, la sostenibilitat i el consum responsable i transformador. A través de jocs i tallers de cuina donem a conèixer quines opcions i quines possibilitats tenim a l’hora de comprar i cuinar a casa nostra, posant especial esment en els productes ecològics, de temporada i de producció local, incidint en quins efectes positius té el consum d’aquests per a la salut, la societat i la sostenibilitat.

Activitats per a empreses. Servei per a fomentar la comunicació i empatia amb els companys, utilitzant tallers de cuina participatius i/o showcookings per tal de  crear un espai relaxat, distès, divertit i creatiu. Dins la diversitat de temàtiques el fil conductor de totes elles, és l’alimentació saludable i sostenible.

Restauració col·lectivitats. Servei d’assessorament i col·laboració a empreses del sector alimentari.

Formació. Formem i informem, al personal de les empreses, en termes d’higiene, seguretat i al·lèrgens alimentaris, així com en aspectes d’alimentació, nutrició i salut.

Valoració nutricional de menús dirigit a residències, escoles-instituts, menjadors d’empreses, campaments, etc. Per a atendre les necessitats d’aquests espais, elaborem i/o revisem els menús (dieta basal i derivacions), fem la valoració nutricional, col·laborem en la implantació i seguiment de les propostes, etc.

Seguretat alimenària. Realitzem Plans d’Anàlisi de Perills I Punts de Control Crítics (APPCC) per mantenir el control de qualitat adequat i per al compliment de la normativa vigent.

Consultes dietètiques. Potenciem la millora dels hàbits seguint una alimentació saludable i personalitzada.

Assessorament dietètic. Dietes terapèutiques personalitzades en funció dels trastorns o patologies concretes: trastorns digestius (reflux, estrenyiment, gasos, diarrea…); patologies cardiovasculars (hipertensió, colesterol, triglicèrids, …); patologies metabòliques i endocrines (diabetis, osteoporosi…); altres (sobrepès, celiaquia, intoleràncies ..)

Coaching nutricionalAcompanyament en el procés de canvis alimentaris. Ensenyem eines per a superar obstacles, transmeten actitut positiva i afavorint l’autogestió.

Planificació menús familiars. Acompanyament a la planificació i l’organització dels àpats de la família. Ensenyem a complementar els sopars amb els dinars que fan els infants a l’escola. Com unificar els menjars dels membres de la família amb tranquil·litat, com fer la llista de la compra setmanal, etc.

Xerrades d’alimentació i salut. Generem espais de reflexió sobre temes actuals.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s