qui som

Maria_AlcoladoMerce_Homar

 

 

 

 

 

 

Maria Alcolado                           Mercè Homar

Per a contactar amb nosaltres:

Maria Alcolado, mòbil 679 89 53 92, correu: malcolado@gmail.com; instagram: @maria.alcolado

Mercè Homar,  mòbil 645 55 34 16; blog: www.mercehomar.com; correu: merce.homar.marti@gmail.com

L’interès que tenim pel menjar saludable, la passió per la cuina i la consciència per la sostenibilitat, ha anat creixent dels diferents camins viscuts i de tot el que hem anat aprenent al llarg dels anys. Finalment i amb molta il·lusió, vam decidir dedicar-nos en aquest àmbit per acompanyar a les persones a realitzar canvis alimentaris cap a la salut sense deixar de gaudir del plaer de menjar.

La nostra inquietud per l’alimentació, la salut i la sostenibilitat ens porta a no parar de buscar noves receptes i tendències menys conegudes, fer crítica constructiva i anar forjant el nostre propi camí relacionant al màxim dietètica i cuina.

Un dels nostres objectius és fer pedagogia a través de tallers de cuina saludable amb infants, joves, adults i famílies, incidint en la vessant social i mediambiental del consum, l’alimentació i la cuina responsable.

Al llarg dels anys ens hem format en diversos cursos de cuina i nutrició no reglats, tot i que creiem fonamental treballar mitjançant l’evidència científica. Tenim la titulació de Tècniques Superiors en Dietètica a escola IPF Roger de Lluria i som membres de l’Associació Espanyola de Dietistes i Nutricionistes.

COL·LABORADORES 

Laura Casero 

 

 

 

 

 

 

Sandra Díaz és cuinera de professió, formada en nutrició i alimentació natural. Col·labora amb nosaltres impartint tallers de cuina i  caterings saludables.

Anuncis

2 pensaments sobre “qui som

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s